Soittopyyntö

FysioBox Elite Vastusnauhasetti – 3kpl/setti

FysioBox Elite vastusnauha on monipuolinen treeniväline, jolla voit harjoittaa kaikki kehosi lihakset. Kangas ei rullaannu eikä valu, sekä jättää ihokarvat rauhaan. Nämä vastusnauhat eivät purista tai hierrä ihoasi kun käytät niitä. Näitä kuminauhoja on mukava käyttää myös ilman treenihanskoja. Laadukas polyesteri ja sisäpinnan lateksi varmistavat täydellisen jouston. Huippuluokan venyvyys tarjoaa portaattoman vastuksen, jotta sinä löydät sinun voimiisi ja tavoitteisiisi sopivan tehon.

Vastusnauhat tuovat lisää tehoa ja tuloksia alkulämmittelyyn, treeniin kuin loppuverryttelyihin. Vain mielikuvituksesi on rajana siinä, mitä voit tehdä FysioBox Elite vastusnauhoilla. Ota vastusnauha mukaan kun matkustat, ja sinun ei tarvitse jättää väliin yhtään treeniä.

40,00 

FysioBox Elite vastusnauha on täydellinen väline koko kropan harjoittamiseen. Voimakkaiden lihasryhmien harjoittamisessa perinteinen kuminauha takertuu, kiertyy rullalle ja venyttää ihoa. Elite vastusnauhat ovat lempeitä iholle, käsille ja lompakolle. Kangas ei rullaannu eikä hierrä, sekä jättää ihokarvat rauhaan. Voit treenata kaikki lihaksesi riippumatta siitä pääsetkö kuntosalille vai et. Vastusnauhat ovat myös erinomainen apu kuntosaliharjoitteluun, sillä niillä eriyttävät harjoitteet ja lämmittelyliikkeet onnistuvan helposti ja vaivatta. Laadukas polyesteri ja sisäpinnan lateksi varmistavat täydellisen jouston. Huippuluokan venyvyys tarjoaa portaattoman vastuksen, jotta sinä löydät sinun voimiisi ja tavoitteisiisi sopivan tehon. Elite vastusnauha on paras vaihtoehto jos haluat varmistaa kehosi kehityksen missä tahansa oletkin. Elite vastusnauha pystyy kaikkeen mihin perinteinen kuminauha, mutta mukavammin ja ilman katkeamisen pelkoa.

Kankaisella vastusnauhalla voit tehdä kaikki samat harjoitteet kuin kumisella, mutta mukavammin. Saat ostoksesi yhteydessä myös valita maksuttoman esimerkkiharjoitteluohjelman tavoitteidesi mukaisesti.

Setissä mukana;

Harmaa – Kevyt

Punainen – Keskiraskas

Musta/sininen – Raskas

Kantopussi

 

Valmistettu Pakistanissa.

60 %  puuvillaa
30 % nailonia
10% polyesteriä

Jätä Soittopyyntö.

Me soitamme sinulle.