Soittopyyntö

Tietoa minusta

Hei!

Picture of Jaakko Ristikartano

Jaakko Ristikartano

Kipu kuuluu elämään. Kuitenkin helpommalla pääsee kun hoitaa ongelmaa eikä oiretta.

Olen Espoolainen fysioterapiayrittäjä jonka tavoitteena on tehdä asiakkaiden hyvinvoinnista pysyvää ja mahdollisimman helposti ylläpidettävää. Hyvinvointiin kuuluu niin ravitsemus, palautuminen, lihasvoimaharjoittelu, vammojen kuntoutus, kehonhuolto, rentoutusmenetelmät kuten hieronta ja urheilulajeihin liittyvä spesifi harjoittelu. Olen kiinnostunut erityisesti alaraajoihin liittyvään fysioterapiaan mutta osaamista on kertynyt useilta fysioterapian saroilta. Fysioterapia ei siis ole pelkkää hierontaa tai leikkauksista toipumista vaan kaikkea sitä mikä elämään ja tekemiseen voi fyysisten toimintojen osalta kuulua. Olen myös suorittanut faskioihin sekä niiden hoitoon ja ravitsemukseen liittyviä opintoja.

Pyrin aina siihen, että selviäisit mahdollisimman vähillä käynneillä ja saisit mahdollisimman nopeasti eväät oman hyvinvointisi ylläpitämiseen, koska se on ainut tapa tehdä siitä pysyvää. Hieronnalla tai manuaalisilla tekniikoilla saavutetaan usein miten vain hetkellinen helpotus kipuihin tai kireyksiin jonka vaikutus vaatii säännöllisyyttä pysyäkseen. Kaikkeen on kuitenkin ratkaisu jossa sinun ei tarvitse käydä hoidoissa loppu elämääsi, jos et tahdo. Olen aina valmis kehitysehdotuksille ja kritiikille, koska tekeminen ja palaute ovat ainoita tapoja oppia ja kehittyä. Toivottavasti teemme pian yhteistyötä josta sinä saat elämääsi lisää mahdollisuuksia, vähemmän huolia ja ennen kaikkea voit tehdä sitä mitä sinä haluat!

 

 

Minulta saat

ManCreated with Sketch.

yksilöllistä harjoittelua

Ei ole kahta samanlaista ihmistä, joten harjoitteiden ja suunnitelmien tulee olla myös yksilölliset. Jokaisen yksilön nivelten liikelaajuudet, lihasvoiman taso, aiempi liikunta ja vammahistoria sekä kehonpaino vaikuttavat harjoitteluun.

Palvelua sinulle sopivalla tahdilla

Kehittyminen vaatii sinun elämäntilanteeseesi sopivan säännöllisen tahdin. Etenemme yhdessä sinun ehdoillasi, koska vain sinä voit lopulta tehdä pysyvän muutoksen.

Tietoa joka kantaa pitkälle

Hyvinvointi ei ole vain hetkellinen tavoite. Ongelmia on helpompi ennaltaehkäistä kuin hoitaa. Saat minulta tietoa ja tukea pitkäaikaiseen hyvinvointiin ja siten uusien ongelmien ennaltaehkäisemiseen.

Fysioterapiaa Kivenlahdessa

Minut löydät täältä

Jätä Soittopyyntö.

Me soitamme sinulle.