Soittopyyntö

FysioBox Elite Vastusnauha – Raskas

FysioBox Elite vastusnauha on monipuolinen treeniväline, jolla voit harjoittaa kaikki kehosi lihakset. Kangas ei rullaannu eikä valu, sekä jättää ihokarvat rauhaan. Nämä vastusnauhat eivät purista tai hierrä ihoasi kun käytät niitä. Näitä kuminauhoja on mukava käyttää myös ilman treenihanskoja. Laadukas polyesteri ja sisäpinnan lateksi varmistavat täydellisen jouston. Huippuluokan venyvyys tarjoaa portaattoman vastuksen, jotta sinä löydät sinun voimiisi ja tavoitteisiisi sopivan tehon.

Vastusnauhat tuovat lisää tehoa ja tuloksia alkulämmittelyyn, treeniin kuin loppuverryttelyihin. Vain mielikuvituksesi on rajana siinä, mitä voit tehdä FysioBox Elite vastusnauhoilla. Ota vastusnauha mukaan kun matkustat, ja sinun ei tarvitse jättää väliin yhtään treeniä.

 

Alkuperäinen hinta oli: 20,00 €.Nykyinen hinta on: 16,00 €.

FysioBox Elite vastusnauha on täydellinen väline koko kropan harjoittamiseen. Voimakkaiden lihasryhmien harjoittamisessa perinteinen kuminauha takertuu ja venyttää ihoa tai painavaa muuten epämukavasti. Elite vastusnauhat ovat lempeitä iholle, käsille ja lompakolle. Kangas ei rullaannu eikä hierrä, sekä jättää ihokarvat rauhaan. Voit treenata lähes kaikki lihaksesi riippumatta siitä pääsetkö kuntosalille vai et. Vastusnauhat ovat myös erinomainen apu kuntosaliharjoitteluun, sillä niillä eriyttävät harjoitteet ja lämmittelyliikkeet onnistuvan helposti ja vaivatta. Laadukas polyesteri ja sisäpinnan lateksi varmistavat täydellisen jouston. Huippuluokan venyvyys tarjoaa portaattoman vastuksen, jotta sinä löydät sinun voimiisi ja tavoitteisiisi sopivan tehon. Elite vastusnauha on paras vaihtoehto jos haluat varmistaa kehosi kehityksen missä tahansa oletkin. Elite vastusnauha pystyy kaikkeen mihin perinteinen kuminauha, mutta mukavammin ja ilman katkeamisen pelkoa.

 

Sisältää

Musta/sininen vastusnauha – raskas

Max vastus 33,8kg

Valmistettu pakistanissa.
60 %  puuvillaa
30 % nailonia
10% polyesteriä

Jätä Soittopyyntö.

Me soitamme sinulle.