Soittopyyntö

FysioBox Elite miniband – keskiraskas

FysioBox Elite minivastusnauhat ovat täydellinen paketti jalkalihasten harjoittamiseen missä ikinä menetkin. Kangas ei rullaannu eikä valu, sekä jättää ihokarvat rauhaan. Laadukas polyesteri ja sisäpinnan lateksi varmistavat täydellisen jouston. Huippuluokan venyvyys tarjoaa portaattoman vastuksen, jotta sinä löydät sinun voimiisi ja tavoitteisiisi sopivan tehon.

Vastuskuminauha poistaa harjoittelustasi kolme yleistä ongelmaa; Välineiden puute, tavoitteeseesi nähden oikean vastuksen valinta sekä ylimääräinen aika harjoitteluympäristöön pääsemiseksi. Vastuskuminauhoilla voit nimittäin harjoittaa kaikkia kehon lihaksia, tavoitteidesi mukaisilla vastuksilla sekä missä vain.

Valmistettu pakistanissa.
XX % polyesteriä
XX % lateksia

10,00 

45 varastossa

FysioBox Elite miniband on täydellinen väline jalkalihasten harjoittamiseen missä ikinä menetkin. Kangas ei rullaannu eikä valu, sekä jättää ihokarvat rauhaan. Ne on helppo laittaa jalkojen ympäri ja treenaaminen on niin nautinnollista kuin vaan voi olla. Laadukas polyesteri ja sisäpinnan lateksi varmistavat täydellisen jouston. Huippuluokan venyvyys tarjoaa portaattoman vastuksen, jotta sinä löydät sinun voimiisi ja tavoitteisiisi sopivan tehon. Miniband on paras vaihtoehto jos haluat kehittää jalkojalihaksiasi kuntosalilla tai kotona.

 

Sisältää

Turkoosi miniband (keskiraskas)

 

Valmistettu pakistanissa.
60 %  puuvillaa
30 % nailonia
10% polyesteriä

Jätä Soittopyyntö.

Me soitamme sinulle.