Soittopyyntö

Ajanvaraus 24/7

Varaa aika helposti netistä milloin vain ja kaikilla laitteilla. Ajanvarauksen voi perua ilman ilmoittamista 24 tuntia ennen käynnin alkamista.

ManCreated with Sketch.

yksilöllistä kuntoutusta

Se mikä muille toimii ei välttämättä toimi sinulle. Me tutkimme tilanteen ja teemme sinulle sopivan suunnitelman

Ilmainen alkukeskustelu

Jos olet epävarma onko fysioterapiasta apua ongelmaasi, soitamme sinulle. Nopean puhelun aikana kerromme mitä sinun tilanteellesi voidaan tehdä.

Hyvinvointi pohjautuu

Kolmeen tekijään

3Created with Sketch.

Lihasvoima

Elämämme perustuu voimaan. Sydän on voimakas lihas joka liikuttaa verta ja pallea on lihas joka saa meidät hengittämään. Mikään meissä ei liikkuisi ilman lihasten työtä. Mitä enemmän lihakseksi jaksavat sitä vaivattomammin suoriudut päiväsi tehtävistä. Voima ei ole sama asia kuin kuntosaliharjoittelu. Se mitä et käytä tulee katoamaan ajansaatossa.

HeartCreated with Sketch.

Palautuminen

Palautuminen ei tarkoita pelkästään unta tai makaamista. Palautumista voi olla myös liikkuvuusharjoittelu tai kevyt liikunta, kuten kävely. Palautuminen on tärkeää, jotta kehosi on valmis suoriutumaan niistä tehtävistä joita siltä vaadit. Kaikki liike vaatii ponnisteluja, ja lähtökohdat näihin vaihtelee päivästä ja hetkestä toiseen.

Ravitsemus

Ruoka antaa energiaa suoriutua. Liika kertyy rasvaksi ja liian vähällä ei jaksa arkea. Ravitsemuksella voidaan helpottaa kehitystä tai tehdä siitä turhan vaikeaa. Sopivan ruokavalion noudattamisessa tieto on valttia mutta teoilla saat tuloksia.

Tee hyvinvoinnista osa arkea

Yksilöllisellä harjoittelulla

Hyvinvointi ei ole sattumaa vaan valintoja

Monipuolista fysioterapiaa ja harjoittelua

yhdestä paikasta

Tavoittelet sitten kivutonta arkea tai vahvempaa itseäsi

Yhdessä saavutamme tavoitteesi.

Manuaalinen terapia

Manuaalisella terapialla tarkoitetaan lihaksiin ja niveliin kohdistettua käsittelyä. Osa alan ammattilaisista sisältää manuaaliseen terapiaan esimerkiksi faskiakäsittelyn, mutta faskiakoulutuksen käyneenä en usko niiden olevan oikeanlaista harjoittelua parempia. Manuaalisella terapialla voidaan saavuttaa huomattavia hyötyjä hetkellisesti sekä avata esim. nivelessä olevien kaasukuplien aiheuttamia liikkuvuusrajoitteita. Manuaalisen terapian hyödyt kannattaa maksimoida aina yksilöllisellä harjoittelulla. jolloin saavutettu hyöty voidaan pitää yllä.

Manuaalinen terapia kuuluu osaksi fysioterapiaa, joten riippuen tilanteesta sitä käytetään enemmän tai vähemmän.

Ohjaaminen

Ohjaamisella tarkoitetaan kaikkea ohjaamista ja opettamista sinun terveytesi ja hyvinvointisi tukemiseksi. Ohjaamisen tavoitteena on välittää tietoa, auttaa ymmärtämään ja lopulta muokata toiminta. Toiminnan muokkaamisen ja säännöllisen toteuttamisen kautta päästään eroon kivuista, edistetään terveyttä ja voidaan lisätä toimintakykyä.

Ohjaaminen sisältyy normaaliin fysioterapiaan ja on merkittävässä roolissa uusien harjoitteiden ja taitojen oppimisessa.

Harjoittelu

 

Harjoittelulla tarkoitetaan yksilöllisesti suunniteltua ja säännöllistä toimintaa, jonka tavoitteena on edistää yksilön liikkuvuutta, lihasvoimaa, hermostollisia ominaisuuksia tai lajiin liittyvää suorittamista. Harjoittelu on tehokkain tapa ylläpitää mm. manuaalisen terapian aikaansaamia hyötyjä. Harjoittelu ei tarkoita aina tylsiä jumppaliikkeitä tai isoja lihaksia. Toki oikeanlaisella harjoittelulla voidaan saavuttaa lihasmassan kasvua, mutta se ei ole aina harjoittelun tavoite. Kenestäkään ei tule kehonrakentajaa fysioterapeuttisten harjoitteiden seurauksena

Harjoittelu on lähes poikkeuksetta osa fysioterapiaa mikäli siitä on tilanteesi kannalta hyötyä.

Jätä Soittopyyntö.

Me soitamme sinulle.

Avaa chatti
1
Olen viestin päässä jos on kysyttävää :)
Morjesta. Jos sinulla on jotain kysyttävää hyvinvoinnista tai fysioterapiasta niin vastaan mielelläni. Ethän kuitenkaan laita mitään tunnistetietoja whatsappilla, kuten henkilötunnustasi.