Soittopyyntö

Kivuttomuus on liikkumisen lähtökohta

Muutoksen aika on nyt!

Meiltä saat muun muassa

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Uuden alun paketti

hinta sisältää alv.
150
 • Tavoitteiden asettaminen
 • Suunnitelma & harjoitusohjelma
 • 120min aika fysioterapeutin kanssa
 • Harjoitteiden läpikäynti ja opastus

Fysioterapia

hinta sisältää alv.
60/h
 • Pehmytkudoskäsittelyt
 • Tuki- ja liikuntaelin ongelmien
  tutkiminen ja hoitaminen
 • Harjoittelun ohjaus
 • Neuvonta ja ohjaus
 • Myös etäfysioterapia

Hieronta

hinta sisältää alv.
60/h
 • Pehmytkudoskäsittely
 • Jumien helpottaminen*
 • Verenkierron tehostaminen*
 • Rentoutuminen

Työhyvinvointiedut

Epassi (hyvinvointi), Smartum (hyvinvointi)

Verkossa maksaminen

Korttimaksu, Pankkisiirto, Paypal, lasku

Paikanpäällä maksaminen

Korttimaksu, Google Pay, Mobile Pay, Apple Pay, Samsung Pay, käteinen

Yksilöllisyys takuu.
Ei ole kahta samanlaista ihmistä.

Lue lisää

Vastauksia joka tilanteeseen

Usein kysytyt kysymykset

Fysioterapia on tuki- ja liikuntaelimistön, eli lihasten, nivelten, luuston ja sidekudosten, normaalin toiminnan ja aineenvaihdunnan palauttamista. Fysioterapiassa keskitytään usein ihmisen liikkeen ja liikkumisen palauttamiseen tai helpottamiseen. Alussa haastattelun ja liikkeen tutkimisen kautta etsitään oireen aiheuttaja. Ongelman aiheuttajan poistamiseksi laaditaan suunnitelma jota noudattamalla päästään ongelmasta ja oireesta eroon. Suunnitelma voi sisältää esimerkiksi säännöllistä ja kohdistettua harjoittelua, manuaalista käsittelyä, venyttelyä tai liikkeen uudelleenopettelua.

Mikäli ongelmasi tai oireesi on lihaksessa, nivelessä, nivelsiteessä, luussa tai se oireilee tai estää liikkuumista pystytään tilanteeseen vaikuttamaan fysioterapian menetelmillä. Mikäli olet silti epävarma tilanteesta jätä meille ilmainen soittopyyntö tästä tai sivun alareunasta. Me emme halua juoksuttaa asiakkaita turhaan, joten kysymme sinulta muutaman kysymyksen puhelimessa ja kerromme mitä tilanteellesi voidaan tehdä.

Fysioterapia on ammatti ja jokainen ammattilainen osaa toisia osa-alueita paremmin kuin toisia. Yhdellä fysioterapeutilla käynti ei välttämättä tarkoita etteikö joku toinen löytäisi ongelmaa ja osaisi sitä hoitaa. Mikäli oire kuitenkin vaikeuttaa arkeasi tai toimintaasi erittäin paljon eikä aiemmasta fysioterapiasta ollut apua, on hyvä käydä varmistamassa lääkäriltä ettei kyseessä ole kudosvaurio joka vaatii erikoistoimenpidettä. Lääkäriltä voi myös saada kipulääkkeitä olon helpottamiseen.

Voit soittaa suoraan tai sähköpostia sivun yläreunassa oleviin yhteystietoihin. Mikäli haluat että soitan sinulle, voit jättä sivun alareunasta soittopyynnön ja kirjoittaa ajankohtatoive -paikkaan soiton aiheen.

Lähetä sähköposti osoitteesta jolla jonka olet antanut joko ajanvarauksen tai harjoitteluohjelman ostamisen yhteydessä. Lähetä viesti osoitteeseen jaakko@fysiobox.com ja lähetämme sinulle ohjelman uudelleen. Voit myös soittaa tai jättää soittopyynnön sivun alareunasta.

Jos teit ajanvarauksen nettisivun ajanvarausjärjestelmän kautta, olet saanut sähköpostiisi vahvistusviestin. Vahvistusviestin lopussa on linkki jota painamalla voit perua ajanvarauksesi vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Mikäli haluat perua ajan alle 24 tuntia varatusta ajasta, soita tai jätä soittopyyntö.

Voit jättää soittopyynnön sivun alareunasta tai ottaa yhteyttä sähköpostilla niin selvitämme kysymysten avulla mikä sinulle toimii parhaiten.

Hieronnan vaikutus on hetkellinen ja perustuu tarkasti kohdistettuun venytyksen. Fysioterapiassa käytetään monia erilaisia menetelmiä tavoitteiden saavuttamiseksi, kuten erilaisia lihasharjoittelutekniikoita.

Mikäli alennuskupongissa on mainittu koodi, voit silloin käyttää sen tuotteiden tilaamiseen verkkokaupasta tai myymälässä asioidessasi. Myymälä on auki sopimuksen mukaan, joten otathan meihin yhteyttä milloin olet tulossa. 

Jos kupongissa ei ole koodia, tulee se toimittaa hoidon yhteydessä meille ja alennus annetaan maksun yhteydessä.

Manuaalinen terapia

Manuaalisella terapialla tarkoitetaan lihaksiin ja niveliin kohdistettua käsittelyä. Osa alan ammattilaisista sisältää manuaaliseen terapiaan esimerkiksi faskiakäsittelyn, mutta faskiakoulutuksen käyneenä en usko niiden olevan oikeanlaista harjoittelua parempia. Manuaalisella terapialla voidaan saavuttaa huomattavia hyötyjä hetkellisesti sekä avata esim. nivelessä olevien kaasukuplien aiheuttamia liikkuvuusrajoitteita. Manuaalisen terapian hyödyt kannattaa maksimoida aina yksilöllisellä harjoittelulla. jolloin saavutettu hyöty voidaan pitää yllä.

Manuaalinen terapia kuuluu osaksi fysioterapiaa, joten riippuen tilanteesta sitä käytetään enemmän tai vähemmän.

Ohjaaminen

Ohjaamisella tarkoitetaan kaikkea ohjaamista ja opettamista sinun terveytesi ja hyvinvointisi tukemiseksi. Ohjaamisen tavoitteena on välittää tietoa, auttaa ymmärtämään ja lopulta muokata toiminta. Toiminnan muokkaamisen ja säännöllisen toteuttamisen kautta päästään eroon kivuista, edistetään terveyttä ja voidaan lisätä toimintakykyä.

Ohjaaminen sisältyy normaaliin fysioterapiaan ja on merkittävässä roolissa uusien harjoitteiden ja taitojen oppimisessa.

Harjoittelu

 

Harjoittelulla tarkoitetaan yksilöllisesti suunniteltua ja säännöllistä toimintaa, jonka tavoitteena on edistää yksilön liikkuvuutta, lihasvoimaa, hermostollisia ominaisuuksia tai lajiin liittyvää suorittamista. Harjoittelu on tehokkain tapa ylläpitää mm. manuaalisen terapian aikaansaamia hyötyjä. Harjoittelu ei tarkoita aina tylsiä jumppaliikkeitä tai isoja lihaksia. Toki oikeanlaisella harjoittelulla voidaan saavuttaa lihasmassan kasvua, mutta se ei ole aina harjoittelun tavoite. Kenestäkään ei tule kehonrakentajaa fysioterapeuttisten harjoitteiden seurauksena

Harjoittelu on lähes poikkeuksetta osa fysioterapiaa mikäli siitä on tilanteesi kannalta hyötyä.

Jätä Soittopyyntö.

Me soitamme sinulle.